cakevshirini1

آموزش پخت و تزیین انواع کیک و شیرینی

cakevshirini1

آموزش پخت و تزیین انواع کیک و شیرینی

  • ۰
  • ۰

در این مطلب به صورت تصویری و قدم به قدم طرز تهیه کیک برونی (براونی) ساده و لایه ای را توسط استاد شیرینی پزی متخصص در برونی به شما آموزش می دهیم.

طرز تÙ?Û?Ù? Ú©Û?Ú© براÙ?Ù?Û?

روش اول: کیک براونی ساده

  • سه چهارم فنجان (170 گرم) کره، به علاوه مقداری بیشتر برای چرب کردن قالب
  • 225 گرم شکلات تلخ خرد شده
  • 225 گرم شکر شیرینی پزی
  • سه تخم مرغ متوسط جدا شده
  • دو سوم فنجان (65 گرم) آرد
  • نصف فنجان (65 گرم) گردوی خرد شده (در صورت تمایل)
  • پودر قند برای تزیین (در صورت تمایل)

طرز تهیه کیک براونی ساده

1-فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم کرده و قالب کیک خود را آماده کنید. داخل قالب کیک 8 تا 10 اینچی (20 الی 25 سانتی متری) خود را با کمی کره، اندکی چرب کنید. داخل قالب کیک خود را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را به خوبی با کره چرب کنید و حالا قالب را کنار بگذارید.

  • اگر به هیچ عنوان قادر به تهیه کاغذ روغنی نیستید می توانید از آن استفاده نکنید. کاربرد کاغذ روغنی فقط این هست که می تواند به راحتی از چسبیدن کیک به قالب جلوگیری کند.

...

اطلاعات بیشتر را در لینک اصلی زیر بخوانید:

آموزش تصویری طرز تهیه 2 نوع کیک براونی ساده و لایه ای

  • ۹۸/۰۶/۱۲
  • یگانه دیبایی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی