cakevshirini1

آموزش پخت و تزیین انواع کیک و شیرینی

cakevshirini1

آموزش پخت و تزیین انواع کیک و شیرینی

  • ۰
  • ۰

در این مطلب به صورت تصویری 3 روش ساده تهیه کلوچه خانگی فوق العاده خوشمزه را به شما آموزش می دهیم که نتیجه چندین سال تجربه در زمینه پخت کلوچه هست.

Ù?Ø­Ù?Ù? پخت Ú©Ù?Ù?Ú?Ù? خاÙ?Ú¯Û? 8

روش اول: کلوچه شکلاتی

  • نصف فنجان کره بی نمک، با درجه حرارت اتاق
  • سه چهارم فنجان شکر قهوه ای
  • سه چهارم فنجان شکر سفید
  • دو عدد تخم مرغ
  • یک قاشق چای خوری وانیل
  • 340 گرم شکلات خورد شده
  • دو و یک چهارم فنجان آرد الک شده
  • نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
  • نصف قاشق چای خوری نمک

1-درجه فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید.

2- آرد، نمک و بکینگ پودر را در یک کاسه بریزید و آنها را به هم بزنید.

3-کره و شکر را در یک کاسه جدا گانه بزرگ بریزید و از یک مخلوط کن دستی استفاده کنید آنها را به خوبی بزنید تا کره و شکر کاملا ترکیب شوند تا به یک مخلوط خمیری روشن تبدیل شود.

...

ادامه این آموزش را در لین زیر دنبال کنید:

آموزش تصویری 3 روش طرز تهیه کلوچه خانگی

  • ۹۸/۰۴/۰۵
  • یگانه دیبایی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی