در این مطلب به صورت تصویری 3 روش ساده تهیه کلوچه خانگی فوق العاده خوشمزه را به شما آموزش می دهیم که نتیجه چندین سال تجربه در زمینه پخت کلوچه هست.
روش اول: کلوچه شکلاتی
- نصف فنجان کره بی نمک، با درجه حرارت اتاق
- سه چهارم فنجان شکر قهوه ای
- سه چهارم فنجان شکر سفید
- دو عدد تخم مرغ
- یک قاشق چای خوری وانیل
- 340 گرم شکلات خورد شده
- دو و یک چهارم فنجان آرد الک شده
- نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
- نصف قاشق چای خوری نمک
1-درجه فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
2- آرد، نمک و بکینگ پودر را در یک کاسه بریزید و آنها را به هم بزنید.
3-کره و شکر را در یک کاسه جدا گانه بزرگ بریزید و از یک مخلوط کن دستی استفاده کنید آنها را به خوبی بزنید تا کره و شکر کاملا ترکیب شوند تا به یک مخلوط خمیری روشن تبدیل شود.
...
ادامه این آموزش را در لین زیر دنبال کنید:
- ۹۸/۰۴/۰۵