cakevshirini1

آموزش پخت و تزیین انواع کیک و شیرینی

cakevshirini1

آموزش پخت و تزیین انواع کیک و شیرینی

  • ۰
  • ۰

دستور امروز ما یک ژله بستنی فوق العاده خوشمزه و راحت است که تهیه آن هیچ نیازی به بستنی ساز ندارد و به راحتی میتوانید آن را در فریزر بگذارید. بعد از گذشت زمان مناسب یک بستنی کرمی و ژله ای بینظیر خواهید داشت.

مواد لازم

  • 400 میلی لیتر خامه زده شده
  • سه چهارم پیمانه آب نبات ژلهای تک رنگ (رنگ آب نبات ژله ای در نهایت رنگ بستنی شما را تعیین میکند. ما در این دستور از ژله های صورتی و قرمز استفاده میکنیم)
  • مقداری کرم تارتار
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 140 گرم شکر
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 پیمانه آب نبات ژله ای در رنگهای مختلف

طرز تهیه

1-سه چهارم پیمانه آب نبات ژله ای تک رنگ را با خامه زده شده در ظرفی مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. بعد بلافاصله آن را از روی شعله بردارید و اجازه بدهید موادتان در دمای اتاق سرد شود. بعد آن را از صافی عبور بدهید تا آبنباتهای ژله ای جدا شوند و فقط خامه رنگی باقی بماند. حالا این کرم را در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.

2- یک کاسه بزرگ را پر از یخ کنید و بعد روی یخها یک کاسه کوچکتر بگذارید. حالا کرم را از یخچال بیرون بیاورید و در کاسه کوچک بریزید. بعد کرم تارتار را به آن اضافه کنید و با همزن کاملا مواد را هم بزنید تا یک مخلوط ضخیم و منسجم به دست بیاید. اینکار ممکن است چند دقیقه طول بکشد اما باید تمام این مدت هم زدنتان را ادامه بدهید. بعد مواد را در یخچال بگذارید.

3- حالا یک کاسه دیگر بردارید و تخم مرغ، وانیل و شکر را در آن مخلوط کنید. مواد را انقدر با همزن هم بزنید که کاملا نرم و پفکی شوند.

...

برای مطالعه ادامه متن به لینک اصلی زیر رجوع نمایید:

آموزش تصویری طرز تهیه ژله بستنی پاستیلی فوق العاده خوشمزه و شیک

  • ۹۸/۰۶/۱۲
  • یگانه دیبایی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی