cakevshirini1

آموزش پخت و تزیین انواع کیک و شیرینی

cakevshirini1

آموزش پخت و تزیین انواع کیک و شیرینی

۸ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

این دستور تهیه نتیجه چندین سال تجربه در درست کردن شیک نوتلا بدون نیاز به مخلوط کن است. در کمتر از 2 دقیقه می توانید یک نوتلا بسیار ساده تهیه کنید.

Ù?Ù?تÙ?ا Ø´Û?Ú©

روش اول: دستور ساده

مواد لازم و طرز تهیه

  • مواد لازم
  • نصف فنجان شیر
  • یک قاشق غذا خوری نوتلا
  • دو فنجان بستنی وانیلی

1-شیر را در یک شیشه در دار بریزید، نوتلا را اضافه کنید و سپس درب را محکم ببندید.

2- شیشه را به مدت 20 ثانیه تکان دهید تا زمانی که به طور یکنواخت مخلوط شود. برای کارایی حداکثر ، آن را در جهات مختلف تکان دهید

...

برای مطالعه ادامه متن بر روی لینک اصلی زیر کلیک کنید:

 آموزش تصویری طرز تهیه شیک نوتلا بدون نیاز به مخلوط کن

  • یگانه دیبایی
  • ۰
  • ۰

در این مطلب به صورت تصویری و قدم به قدم طرز تهیه کیک برونی (براونی) ساده و لایه ای را توسط استاد شیرینی پزی متخصص در برونی به شما آموزش می دهیم.

طرز تÙ?Û?Ù? Ú©Û?Ú© براÙ?Ù?Û?

روش اول: کیک براونی ساده

  • سه چهارم فنجان (170 گرم) کره، به علاوه مقداری بیشتر برای چرب کردن قالب
  • 225 گرم شکلات تلخ خرد شده
  • 225 گرم شکر شیرینی پزی
  • سه تخم مرغ متوسط جدا شده
  • دو سوم فنجان (65 گرم) آرد
  • نصف فنجان (65 گرم) گردوی خرد شده (در صورت تمایل)
  • پودر قند برای تزیین (در صورت تمایل)

طرز تهیه کیک براونی ساده

1-فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم کرده و قالب کیک خود را آماده کنید. داخل قالب کیک 8 تا 10 اینچی (20 الی 25 سانتی متری) خود را با کمی کره، اندکی چرب کنید. داخل قالب کیک خود را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را به خوبی با کره چرب کنید و حالا قالب را کنار بگذارید.

  • اگر به هیچ عنوان قادر به تهیه کاغذ روغنی نیستید می توانید از آن استفاده نکنید. کاربرد کاغذ روغنی فقط این هست که می تواند به راحتی از چسبیدن کیک به قالب جلوگیری کند.

...

اطلاعات بیشتر را در لینک اصلی زیر بخوانید:

آموزش تصویری طرز تهیه 2 نوع کیک براونی ساده و لایه ای

  • یگانه دیبایی
  • ۰
  • ۰

این کیک یخچالی از انبه های خوشمزه و خوش طعم تهیه می شود و بسیار آسان است. از این کیک می توانید در مراسم و مهمانی های مختلف تان استفاده کنید. پس دست به کار شوید و با ما قدم به قدم جلو بیایید!

طرز تÙ?Û?Ù? Ú©Û?Ú© اÙ?بÙ? Û?Ø®Ú?اÙ?Û?

مواد لازم برای تهیه کیک انبه یخچالی

  • یک بسته کرم نستله
  • دو قوطی شیر عسل
  • پنیر
  • دو بسته تردک یا کراکر
  • سه عدد انبه رسیده

مراحل آماده سازی

1-انبه ها را خرد کنید و کنار بگذارید.

2- حالا یک ظرف پیرکس بردارید. مقداری از کراکرها را در آن بریزید و خرد کنید.

...

برای مطالعه ادامه آموزش به لینک اصلی زیر رجوع نمایید:

آموزش تصویری طرز تهیه کیک انبه یخچالی

  • یگانه دیبایی
  • ۰
  • ۰

این دستور تهیه یک کیک میوه ای فوق العاده ساده ولی خوشمزه بدون نیاز به گاز یا فر را به شما به صورت تصویری آموزش می دهد. با یک بار استفاده از این کیک مطمئن باشید عاشقش خواهید شد!

طرز تÙ?Û?Ù? Ú©Û?Ú© Ù?Û?Ù?Ù? اÛ?

مواد لازم

  • دو و نیم فنجان مخلوط میوه تازه یا کنسرو
  • یک فنجان شیر غلیظ
  • شیرینی کراکر گراهام
  • مخلوط ژله

دستور پخت

1- مواد تشکیل دهنده را آماده کنید. مقدار مواد اعلام شده برای پر کردن یک تابه کافی است. میوه ها برای این کار می توانند آناناس، انبه، پاپایا و گیلاس باشند، اما شما می توانید میوه ها را بسته به موقعیت خود جایگزین کنید. شما همچنین نیاز به شیر تغلیظ شده، کراکر گراهام و ژله دارید.

2- کراکرها (بیسکویت) ها را تا زمانی که خوب خورد شوند در درون یک پلاستیک ضربه بزنید. می توانید از آسیاب نیز استفاده کنید می توانید آنها را در درون یک کیسه قرار دهید و با وردنه روی آن حرکت دهید.

...

اطلاعات بیشتر را در لینک اصلی زیر بخوانید:

آموزش تصویری طرز تهیه کیک میوه ای بدون نیاز به گاز یا فر

  • یگانه دیبایی
  • ۰
  • ۰

مواد لازم

  • دو فنجان کشمش
  • نصف فنجان روغن نباتی
  • دو فنجان شکر سفید
  • چهار فنجان آرد کامل
  • یک قاشق چایخوری پودر دارچین
  • یک قاشق چای خوری گل میخک
  • یک قاشق چای خوری پودر جوز هندی
  • یک قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • نصف قاشق چای خوری نمک

Ú©Û?Ú© Ú©Ø´Ù?Ø´Û?

روش پخت

  1. کشمش ها را در 2 فنجان آب به مدت 15 دقیقه بجوشانید و سپس از روی شعله بردارید.
  2. روغن نباتی و آب سرد را به کشمش اضافه کنید.

...

ادامه آموزش را در لینک اصلی زیر بخوانید:

آموزش تصویری طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم بازاری

  • یگانه دیبایی
  • ۰
  • ۰

در این دستور پخت، به صورت تصویری و گام به گام طرز تهیه کیک ساده با شیر را یاد می گیرید. مطمئن باشید عاشق این کیک خوشمزه خواهید شد.

نحوه پخت کیک شیر (روش اول)-برای 12 نفر

  • 1 فنجان (240 میلی لیتر) شیر
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 2 فنجان (470 میلی لیتر) شکر
  • 2 فنجان (470 میلی لیتر) آرد
  • 2 قاشق غذا خوری (10 میلی لیتر) عصاره وانیل
  • 1 قاشق غذا خوری (5 میلی لیتر) نمک
  • 2 قاشق غذا خوری (10 میلی لیتر) بکینگ پودر
  • نصف فنجان (120 میلی لیتر) کره

1-فر را از قبل با درجه 163 درجه سانتی گراد (325 فارنهایت) گرم کنید.

2- قالب مافین 12 عددی را چرب و سپس آرد پاشی نمائید. برای چرب کردن قالب، از روغن گیاهی یا روغن نارگیل هم می توانید استفاده کنید‌.

3- تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی به مدت پنج دقیقه با سرعت متوسط، هم بزنید.

...

برای مطالعه ادامه متن بر روی لینک اصلی زیر کلیک کنید:

آموزش تصویری 2 روش طرز تهیه کیک ساده با شیر در منزل

  • یگانه دیبایی
  • ۰
  • ۰

دستور امروز ما یک ژله بستنی فوق العاده خوشمزه و راحت است که تهیه آن هیچ نیازی به بستنی ساز ندارد و به راحتی میتوانید آن را در فریزر بگذارید. بعد از گذشت زمان مناسب یک بستنی کرمی و ژله ای بینظیر خواهید داشت.

مواد لازم

  • 400 میلی لیتر خامه زده شده
  • سه چهارم پیمانه آب نبات ژلهای تک رنگ (رنگ آب نبات ژله ای در نهایت رنگ بستنی شما را تعیین میکند. ما در این دستور از ژله های صورتی و قرمز استفاده میکنیم)
  • مقداری کرم تارتار
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 140 گرم شکر
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 پیمانه آب نبات ژله ای در رنگهای مختلف

طرز تهیه

1-سه چهارم پیمانه آب نبات ژله ای تک رنگ را با خامه زده شده در ظرفی مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. بعد بلافاصله آن را از روی شعله بردارید و اجازه بدهید موادتان در دمای اتاق سرد شود. بعد آن را از صافی عبور بدهید تا آبنباتهای ژله ای جدا شوند و فقط خامه رنگی باقی بماند. حالا این کرم را در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.

2- یک کاسه بزرگ را پر از یخ کنید و بعد روی یخها یک کاسه کوچکتر بگذارید. حالا کرم را از یخچال بیرون بیاورید و در کاسه کوچک بریزید. بعد کرم تارتار را به آن اضافه کنید و با همزن کاملا مواد را هم بزنید تا یک مخلوط ضخیم و منسجم به دست بیاید. اینکار ممکن است چند دقیقه طول بکشد اما باید تمام این مدت هم زدنتان را ادامه بدهید. بعد مواد را در یخچال بگذارید.

3- حالا یک کاسه دیگر بردارید و تخم مرغ، وانیل و شکر را در آن مخلوط کنید. مواد را انقدر با همزن هم بزنید که کاملا نرم و پفکی شوند.

...

برای مطالعه ادامه متن به لینک اصلی زیر رجوع نمایید:

آموزش تصویری طرز تهیه ژله بستنی پاستیلی فوق العاده خوشمزه و شیک

  • یگانه دیبایی
  • ۰
  • ۰

یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایتالیایی که خیلی هم زود و سریع آماده میشود پاناکوتا نام دارد. اگر مدتهاست که دنبال دستورالعمل تهیه پاناکوتای کلاسیک ایتالیایی میگشتید درست آمده اید! ما بهترین و راحتترین طرز تهیه پاناکوتا را در اختیارتان میگذاریم.

مواد لازم

  • یک سوم پیمانه شیر کم چرب
  • 710 گرم پودر ژلاتین بدون طعم
  • دو و نیم پیمانه خامه سنگین
  • نصف پیمانه شکر سفید
  • یک و نیم قاشق چایخوری عصاره وانیل

زمان آماده سازی مواد: 5 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

زمان لازم برای آماده شدن دسر: 4 ساعت و 15 دقیقه

طرز تهیه

  1. شیر و پودر ژلاتین را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  2. در یک ظرف دیگر خامه سنگین و شکر را کاملا مخلوط کنید و آن را روی حرارت متوسط قرار بدهید تا جوش بیاید. مراقب باشید که خامه زیاد حرارت نبیند چون سرریز میشود. حالا مخلوط شیر و ژلاتین را به خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. به همین صورت یک دقیقه موادتان را روی حرارت نگه دارید و در همین حین مرتب آن را هم بزنید. بعد از یک دقیقه، ظرف را از روی شعله بردارید و عصاره وانیل را به آن اضافه کنید. حالا باید دسرتان را در 6 عدد ظرف کوچک تک نفره سرو کنید.
  3. وقتی پاناکوتا را داخل ظرف مخصوص سرو ریختید، روی آن را با نایلون بپوشانید و حداقل 4 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود. برای اینکه دسر با کیفیتتری داشته باشید بهتر است یک شب اجازه بدهید پاناکوتا در یخچال بماند تا کاملا سفت و سرد شود.
  4. بعد از آماده شدن دسر می توانید روی آن را با توت فرنگی تزئین کنید. نوش جان.

...

توضیحات بیشتر را با کلیک بر روی لینک اصلی زیر بخوانید:

آموزش طرز تهیه پاناکوتا کلاسیک ایتالیایی ساده

  • یگانه دیبایی