در این دستور پخت، به صورت تصویری و گام به گام طرز تهیه کیک ساده با شیر را یاد می گیرید. مطمئن باشید عاشق این کیک خوشمزه خواهید شد.
نحوه پخت کیک شیر (روش اول)-برای 12 نفر
- 1 فنجان (240 میلی لیتر) شیر
- 4 عدد تخم مرغ
- 2 فنجان (470 میلی لیتر) شکر
- 2 فنجان (470 میلی لیتر) آرد
- 2 قاشق غذا خوری (10 میلی لیتر) عصاره وانیل
- 1 قاشق غذا خوری (5 میلی لیتر) نمک
- 2 قاشق غذا خوری (10 میلی لیتر) بکینگ پودر
- نصف فنجان (120 میلی لیتر) کره
1-فر را از قبل با درجه 163 درجه سانتی گراد (325 فارنهایت) گرم کنید.
2- قالب مافین 12 عددی را چرب و سپس آرد پاشی نمائید. برای چرب کردن قالب، از روغن گیاهی یا روغن نارگیل هم می توانید استفاده کنید.
3- تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی به مدت پنج دقیقه با سرعت متوسط، هم بزنید.
...
برای مطالعه ادامه متن بر روی لینک اصلی زیر کلیک کنید:
- ۹۸/۰۶/۱۲