cakevshirini1

آموزش پخت و تزیین انواع کیک و شیرینی

cakevshirini1

آموزش پخت و تزیین انواع کیک و شیرینی

  • ۰
  • ۰

در این دستور پخت، به صورت تصویری و گام به گام طرز تهیه کیک ساده با شیر را یاد می گیرید. مطمئن باشید عاشق این کیک خوشمزه خواهید شد.

نحوه پخت کیک شیر (روش اول)-برای 12 نفر

  • 1 فنجان (240 میلی لیتر) شیر
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 2 فنجان (470 میلی لیتر) شکر
  • 2 فنجان (470 میلی لیتر) آرد
  • 2 قاشق غذا خوری (10 میلی لیتر) عصاره وانیل
  • 1 قاشق غذا خوری (5 میلی لیتر) نمک
  • 2 قاشق غذا خوری (10 میلی لیتر) بکینگ پودر
  • نصف فنجان (120 میلی لیتر) کره

1-فر را از قبل با درجه 163 درجه سانتی گراد (325 فارنهایت) گرم کنید.

2- قالب مافین 12 عددی را چرب و سپس آرد پاشی نمائید. برای چرب کردن قالب، از روغن گیاهی یا روغن نارگیل هم می توانید استفاده کنید‌.

3- تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی به مدت پنج دقیقه با سرعت متوسط، هم بزنید.

...

برای مطالعه ادامه متن بر روی لینک اصلی زیر کلیک کنید:

آموزش تصویری 2 روش طرز تهیه کیک ساده با شیر در منزل

  • ۹۸/۰۶/۱۲
  • یگانه دیبایی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی