این دستور طرز تهیه کیک زبرا به سبک قنادی های معروف پایتخت و بسیار ساده، خوشمزه و بی نقص هست و حاصل چندین سال تجربه می باشد.
مواد لازم
- پودر کیک وانیلی یک بسته (به علاوه مواد مشخص شده روی بسته مانند روغن، آب و تخم مرغ)
- پودر کیک شکلاتی یک بسته (به علاوه مواد اضافی مشخص شده روی بسته: مانند روغن، آب و تخم مرغ)
- 250 گرم (یک کاسه) خامه زده شده قنادی
طرز تهیه
1-برای یک کیک چهار لایه، همه پودر کیک ها را جدا جدا در کاسه مخلوط کنید و طبق دستور روی جعبه سایر مواد مانند تخم مرغ و آب و روغن را هم اضافه کنید. جداگانه. برای کیک دو لایه، نصف مواد را مخلوط کنید.
2-بسته به اینکه دو لایه یا چهار لایه می خواهید دو یا چهار ظرف پخت کیک را چرب کنید و در کف آنها کاغذ مخصوص پخت کیک قرار دهید و روی کاغذ را هم با روغن چرب کنید.
3-حرارت فر خود را طبق دستور روی پودر کیکها تنظیم کنید که تقریبا برابر 350 درجه فارنهایت معادل 177 درجه سانتی گراد باید باشد.
...
ادامه آموزش را با کلیک بر روی لینک زیر بخوانید:
- ۹۸/۰۳/۳۰