کیک موز یک کیک سالم است که بسیاری از مردم با آن آشنا هستند و آن را دوست دارند. اضافه کردن موز به خمیر کیک باعث می شود رطوبت و تراکم بافت آن بیشتر شود. این امر باعث میشود که شما کمتر بخورید و احساس سیری بیشتری داشته باشید.
کیک های موز متفاوتی وجود دارد و شما می توانید به روش های مختلفی کیک های خوشمزه تهیه کنید. در ادامه دو روش پخت کیک موز بیان می گردد:
روش اول: یک کیک موز ساده و پف کرده
مواد لازم
- فنجان آرد
- 2 فنجان شکر
- کمتر از یک فنجان کره
- 4 موز رسیده، پوره
- یک فنجان شیر
- دو عدد عدد تخم مرغ
- یک قاشق چای خوری وانیل
روش دوم: کیک موز خیس با پنیر خامه ای
مواد لازم
- یک و نیم فنجان موز رسیده له شده
- دو قاشق چایخوری آب لیمو تازه
- سه فنجان آرد کامل یا آرد قنادی
- یک و نیم قاشق چای خوری جو شیرین
- یک چهارم قاشق چای خوری نمک
- سه چهارم فنجان کره، نرم شده در دمای اتاق
- دو فنجان شکر خوب
- سه عدد تخم مرغ بزرگ
- یک قاشق چای خوری وانیل
- یک و نیم فنجان دوغ
- پنیر خامه ای
...
طرز تهیه هر کدام از این کیک ها را با کلیک بر روی لینک زیر بخوانید:
- ۹۸/۰۳/۳۱