cakevshirini1

آموزش پخت و تزیین انواع کیک و شیرینی

cakevshirini1

آموزش پخت و تزیین انواع کیک و شیرینی

  • ۰
  • ۰

این تیرامیسوی آسان، بین همه ی دستورهای زیادی که تاکنون امتحان کرده ام بهترین است. این دستور نه تنها سریع بلکه بسیار آسان است و ترکیبات کمی دارد و یک دستور معتبر کلاسیک ایتالیایی است که هرگز قدیمی نمیشود! این تیرامیسو را برای خانواده یا دوستانتان آماده کنید تا برای همیشه دوستتان داشته باشند! نکته مهم درباره ی این دستور آسان تیرامیسو این است که تعادل عالی بین طعمهای قهوه و خامه برقرار است.

تیرامیسو به چه معنی است؟

کمی اطلاعات بامزه: تیرامیسو به ایتالیایی به معنی “من رو انتخاب کن” است. چه چیزی بهتر از یک تکهی بزرگ از تیرامیسوی نرم، سبک و خامه ای ایتالیایی برای تشویق خودتان!

تÛ?راÙ?Û?سÙ? Ø´Ú©Ù?اتÛ?

ترکیبات:

  • 500 گرم ماسکارپونه
  • حدود 24 بیسکوئیت لیدی فینگرز
  • 200 سی سی (اندازه یک قوطی نوشابه تک نفره) اسپرسو یا قهوه ی دم کشیده ی غلیظ
  • 3 قاشق غذاخوری شکلات تلخ خرد شده
  • 4 زرده ی تخم مرغ
  • 3 سفیدهی تخم مرغ
  • 6 قاشق غذاخوری شکر
  • 7 قاشق غذاخوری لیکور قهوه
  • 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

مراحل گام به گام درست کردن تیرامیسو

  1. کنید. سفیدهی تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا پف کند و سفت شود.
  2. سپس زرده ی تخم مرغ را نیز با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا سفت شود.
  3. سپس یک سوم از سفیده ی تخم مرغ همزده را به مخلوط ماسکارپونه اضافه کنید و آن را مانند خمیر کیک، به آرامی هم بزنید. بقیهی سفیده را هم اضافه کنید تا کامل مخلوط شوند.

...

برای مشاهده متن اصلی بر روی لینک زیر کلیک کنید:

آموزش طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی به سبک معروف ترین کافه های دنیا

  • ۹۸/۰۳/۳۱
  • یگانه دیبایی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی